Skip to main content

Clubkampioenschappen mei 2023

Diana
08 mei 2023

Wat een geweldig weekend was het bij de clubkampioenschappen van Tri Club Stein! Dit jaar vonden de kampioenschappen plaats op een vernieuwd parcours. Dit was door Jean Pierre Fraussen zorgvuldig geselecteerd. Dit zorgde voor extra uitdaging en spektakel.

Na het zwemonderdeel in het zwembad van Stein reden we gezamenlijk naar het nieuwe fiets- en loopparcours in Kotem. Het nieuwe parcours was snel, uitdagend en verkeersvrij. De atleten van Tri Club Stein gingen dorstig de strijd met elkaar aan met volle spirit en vastberadenheid.

De wedstrijd was intens en vol adrenaline. De deelnemers zwommen, fietsten en renden om het uiterste uit zichzelf te halen.

Na een ferme strijd kwamen uiteindelijk de winnaars binnen. Bij de mannen was het wederom Ruud de Clercq die als eerste over de finish kwam en zichzelf tot clubkampioen van Tri Club Stein kroonde. Bij de vrouwen was het Eline Colombon, een van onze nieuwe leden, die de overwinning behaalde en zichzelf tot clubkampioen van het jaar kroonde.

Na afloop van de clubkampioenschappen was er een gezellig samenzijn in Brasserie de Graus om de prestaties te vieren en te genieten van een hapje en een drankje. De sfeer was ontspannen en vrolijk, iedereen was trots op de prestaties van de atleten en genoot van elkaars gezelschap. Er werden verhalen uitgewisseld over de wedstrijd en deelnemers moedigden elkaar aan om volgend jaar weer mee te doen. Na een tijdje was het tijd voor de prijsuitreiking. De winnaars ontvingen hun welverdiende bekers en prijzen. Maar ook de andere deelnemers werden niet vergeten, zij werden bedankt voor hun inzet en sportiviteit.

Het samenzijn na afloop van de clubkampioenschappen was een geweldige manier om de dag af te sluiten. Het liet zien dat Tri Club Stein niet alleen draait om competitie, maar ook om het samen beleven van sport en gezelligheid. 

De clubkampioenschappen van Tri Club Stein waren een groot succes en laten zien dat de atleten van deze club tot grootse prestaties in staat zijn. Wij kijken nu al uit naar de volgende editie van deze geweldige wedstrijd, hopelijk met nog meer deelnemers en op een nóg uitdagender parcours!

Uitslagen:

Vrouwen 

  1. Eline
  2. Suzanne
  3. Diana

Mannen

  1. Ruud
  2. Ludo
  3. Ralph