Skip to main content

Tri Club Stein: 35 jaar passie en prestatie

Diana
24 april 2023

Op 13 april 2023 vierden we het 35-jarig bestaan van onze club tijdens een fantastische feestavond bij Comiq in Stein. We willen graag onze oprechte dankbaarheid uitspreken aan iedereen die aanwezig waren om deze mijlpaal met ons te vieren.

Triathlon is een sport die toewijding en discipline vereist. Het is bewonderenswaardig dat Tri Club Stein, opgericht op 1 maart 1988, deze passie al 35 jaar deelt. Samen hebben we de hoogste pieken en de diepste dalen meegemaakt en elkaar gesteund en geïnspireerd om door te zetten.

In de beginjaren groeide de vereniging zo snel dat er een ledenstop nodig was. Nu telt de club ruim 110 leden en heeft ze een rijke geschiedenis van kampioenschappen en prestaties.

Maar bovenal is het de onderlinge band tussen de leden die deze vereniging zo bijzonder maakt. Deze vriendschappen en saamhorigheid zullen voor altijd bij Tri Club Stein blijven en de club identificeren als een hechte vereniging waar iedereen welkom is en zich thuis voelt.

Dit alles was echter niet mogelijk zonder de steun van de vele mensen en organisaties om ons heen. Denk aan ons thuisfront, onze partners, die ons de ruimte gaven deze mooie sport te kunnen beoefenen. Maar zeker ook onze sponsoren, vrijwilligers en bestuursleden van toen en nu. Graag willen we hen bedanken voor de onschatbare bijdrage aan onze vereniging. Zij hebben ons geholpen om te groeien en ons te ontwikkelen tot wat we nu zijn.

De jubilarissen van de vereniging worden bedankt voor hun visie en inzet die ervoor hebben gezorgd dat de club vandaag de dag een bloeiende en gezonde vereniging is. Tijdens deze bijzondere mijlpaal worden 5 van de 11 jubilarissen (die avond aanwezig) naar voren geroepen om hun bijdrage aan de rijke geschiedenis en groei van Tri Club Stein te vieren. Zij hebben laten zien dat het beoefenen van triatlons niet alleen een individuele prestatie is, maar ook een groepsinspanning. Ze hebben elkaar gesteund, gemotiveerd en geïnspireerd om het beste uit zichzelf te halen en dit dragen zij ook uit aan de nieuwe generatie. Zij zijn zeer waardevol voor de club en we hopen dat we nog vele jaren mogen leunen op hun kennis en ervaring.

Onze jubilerende leden (>25 jaar lid) zijn:

 • Robert Driessen - 35 jaar lid
 • Jan-Pieter Keulers  – 35 jaar lid
 • Jack Peters – 35 jaar lid
 • Jean-Pierre Fraussen – 33 jaar
 • Nancy Mols-Pepels – 30 jaar lid
 • Gerard Gijzen – 29 jaar lid
 • Wim Schepers – 28 jaar lid
 • Guido van Weert – 28 jaar lid
 • Silvia Pepels – 27 jaar lid
 • Ralph Jacobs – 27 jaar lid
 • Jaap-Frans Maassen – 26 jaar lid

Onder het genot van een heerlijk hapje en drankje wordt geklets, gelachen en wordt de kennis van de leden getest met een spannende kennisquiz. Vele oh’s en ah’s volgen en er ontstaan vele gesprekken over “toen”. Rond 1 uur rollen langzaam de laatste leden moe maar tevreden naar huis.