Skip to main content

Fietstrainingen

 • Vrijdag
  19:30-21:00 uur

  Tom Dumoulin Bike Park
  Interval training met trainer

 • Zondag
  09:00 - divers   

  Vertrek bij Steinerbos
  Vrije fiets- duurtraining

Tijdens deze trainingen kan gebruikt gemaakt worden van de schema’s die speciaal voor ons gemaakt worden door onze partner Endurance Revolution. Zij verzorgen daarin 2 fietstrainingen. Eentje ervan (de intervaltraining) werken we op de vrijdag in clubverband af.

Natuurlijk rekening houdende met een pittige zwemtraining die hierna nog plaatsvindt.

De duurtraining kan individueel of met een groepje gedaan worden. In de app-groep worden regelmatig oproepen gedaan. Zoek jij een groepje om bij aan te sluiten? Laat je wensen weten aan de trainers of het bestuur of plaats zelf een berichtje in de app-groep.

De trainers

Endurance Revolution - Bas Diederen

Meervoudig Nederlands Kampioen en IronMan winnaar. Maar daarnaast ook Master in de Bewegingswetenschap en performance coach. En nu samen met Roel via Endurance Revolution in contact met TCS. Naast een aantal fietstrainingen tekent Bas voor het wekelijks aanpassen van de trainingsschema’s die de atleten kunnen volgen.

Ludo Notermans

Voor de fietstrainingen hebben we Ludo gevraagd om ons te helpen. Hij zette vorig jaar al regelmatig programma’s neer op het TDBP. Dit jaar doet hij dit samen met Bas. Wat een top combi!