Skip to main content

Clubkampioen­schappen

Op zaterdag 6 mei 2023 is het zo ver! Dan bepalen we wie de nieuwe kampioen van TriClub Stein is!

Op het scherpst van de snede en met het mes tussen de tanden gaan onze dames en heren de strijd aan.

Ok, genoeg van al die superlatieven! Wij hopen jullie met zoveel mogelijk mensen te zien! Geef je op via de link die per mail is gestuurd. Om dit alles in goede banen te leiden kunnen we altijd een aantal mensen gebruiken die ons ondersteunen. Ook dit kun je via de link aangeven of stuur even een berichtje aan Ingrid (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0646018280)

Jean Pierre heeft gezocht naar een vernieuwend parkoers dat de mogelijkheid geeft om toch alle 3 de sporten in een wedstrijd format uit te voeren.

Om 8:00 uur verzamelen we bij het zwembad, nadat in het zwembad de verschillende zwemtijden zijn neergezet verplaatsen we met z’n allen naar het Belgische strijdtoneel!

Rond 12:00 verwachten we na een spannende strijd het nieuwe podium bij de dames en heren te kunnen kronen. Dit doen we onder het genot van een stevige maaltijd. 

Ben je als lid geïnteresseerd in deze activiteit? Hou dan je e-mail inbox en de social media kanalen goed in de gaten voor de laatste updates.