Skip to main content

Aankondiging samenwerking Endurance Revolution

We gaan starten! Vanaf deze maand worden schema’s en trainingen voor hardlopen en fietsen verzorgd door Endurance Revolution.

Roel en Bas verzorgen samen met onze eigen Guy en Ludo een aantal van de trainingen uit de schema's. Met de trainingen begeleiden ze jullie vooral naar een sprint of OD. Wil jij dit seizoen een halve doen? Sluit dan aan bij de Q&A, dan kun je daar bevragen hoe het schema ook voor jou past. Ieder TCS-lid kan aansluiten ongeacht je wedstrijddoel!

Maar ga jij echt voor een full distance triathlon? Dan raden we je vast aan om naast deze trainingen individuele begeleiding te zoeken.

Hoe gaan we deze samenwerking nou echt vormgeven?

Schema’s

  • Op dit moment zijn de trainingen voor week 9, 10 en 11 gemaakt! Hiermee kan je vast van start!
  • Elke week zullen deze verder aangevuld worden door Bas en Roel.
  • Deze trainingen vind je terug via de link in de e-mail.

Let op: deze link is specifiek voor TCS leden dus we vragen deze niet verder te delen.

Q&A

Op 10 maart is een Q&A waarbij Bas en Roel verder tekst en uitleg geven bij de schema’s. Ook andere onderwerpen zullen/kunnen besproken worden.

Deze Q&A is in de Grous. Inloop is om 19:30 uur met de start om 19:45 uur.

Wil je aansluiten? Als lid vind je de aanmeldlink in de e-mail. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan contact op met Ingrid via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Trainingen

Je kunt deze trainingen nu al zelfstandig uitvoeren. Maar na de Q&A gaan we aan de slag! Op de dinsdagen zal vanaf 14-3 een looptraining verzorgt worden om 18:30. Hierbij verzamelen we bij het Steinerbos.

Vanaf april is het Tom Dumoulin Bikepark weer open, hoera! Dat betekent dat we vanaf 7 april de gezamenlijke teamtrainingen gaan oppakken. Daar zullen we jullie op dat moment nog een duidelijke communicatie over sturen.

We zijn trots om samen met Endurance Revolution de aftrap te doen van onze samenwerking!

Voor nu een heel fijn sportief weekend en tot vrijdag 10-3!