• team
  • zwemmen
  • rennen
  • fietsen
  • zwemmen2
  • rennen2
  • fietsen2

Reserveren Tijdslots

triclub stein tijdslot app

SPONSORNIEUWS

Vanwege de Corona-crisis wordt veel meer online gekocht dan voorheen. Wist je dat je met veel van die online aankopen ook onze vereniging kunt steunen, zonder dat het je ook maar één cent extra kost? Dat kan nu met behulp van één van onze nieuwe sponsoren: Sponsorkliks (zie meer uitleg hieronder en op onze website: https://www.triclub-stein.nl/sponsors/sponsorkliks)

En er zit nog veel meer sponsornieuws aan te komen de komende weken, waar ook jij als TCS-lid optimaal van kunt gaan profiteren. Houd daarom onze social media kanalen extra goed in de gaten! Om alvast een klein tipje van de sluier op te lichten: Mocht jouw racefiets nog een winterbeurt kunnen gebruiken, dan is deze actie van één van onze nieuwe sponsoren zeker iets voor jou...

PASSESSIE

Al deze (nieuwe) sponsoren zullen natuurlijk ook weer een plek krijgen op onze nieuwe clubkleding, die medio maart te bestellen is via de website. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer voor veel TCS blauw zorgen tijdens wedstrijden en trainingen en daarmee trots onze sponsoren uitdragen! 
 
Gezien de huidige Corona maatregelen zijn we dit jaar helaas niet in staat om passessies te organiseren. We begrijpen dat het daardoor lastig is om de juiste maat te kiezen. 
Op de website van Bioracer zijn maattabellen te vinden die je enigszins op weg kunnen helpen (https://www.bioracer.nl/nl/teamkleding/maattabel-fietskleding-bioracer.
Mocht je toch nog twijfelen dan kun je bv. ook kleding passen van mede-atleten.

SPONSORKLIKS

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan TCS, zonder dat het jou een cent extra kost! En natuurlijk kun je ook alle vrienden en familieleden wijzen op SponsorKliks, zodat ook zij onze vereniging kunnen steunen met hun online aankopen.

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en TCS ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar TCS.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je TCS ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van TCS (https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=11335&cn=nl&ln=nl) Voor jou een kleine moeite, voor TCS zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van TCS. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert TCS hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch TCS weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor TCS is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert TCS dan niets op.

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

contact

Tri Club Stein

Belgenstraat 3 • 6171 AW Stein

Contact